2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, dışarıdan serlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut değişik bir ivedi durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri sineermektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı seçer nazarıitibar edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Her yangın merdiveninin her dü cenahında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu Yangın Kapısı Fiyatları olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Müzelik kuruluşlarda ve yangın merdiveni yerı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page